Over De Brink

De Brink is van oorsprong een gemeentecentrum. Het is gebouwd in het jaar 1969. Zowel zakelijke gasten als particuliere gasten zijn bij ons van harte welkom! In De Brink werken 4 medewerkers.

 

De Brink is een uitstekende locatie voor het organiseren van uw personeelsfeest, dealerdag, sales meeting, presentaties en dergelijke. Ook voor een receptie of het vieren van een verjaardag bent u bij ons van harte welkom.

Met een grote zaal voor maximaal 175 personen en 4 kleinere zalen, voor bijvoorbeeld een overleg of het geven van een workshop, zijn er volop mogelijkheden.

Voor grote groepen is het ook mogelijk de naastgelegen kerkzaal te huren. Ook hier zijn in overleg alle audiovisuele faciliteiten beschikbaar. De kerkzaal is uitermate geschikt voor grote gezelschappen.

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek, want ook hiervoor geldt dat alles in goed overleg mogelijk is.

Kostenbewust denken en handelen is noodzakelijk om enerzijds concurrerend te kunnen blijven en anderzijds om u als cliŽnt niet met "verrassingen" te confronteren. Snelheid van handelen is eveneens een onderscheidende factor.

Een meeting, vergadering, congres of party vraagt een goede service en een perfecte culinaire ondersteuning.

Het comfort van uw gasten(relaties) en uzelf staat voorop. Geen rompslomp, geen geregel, maar een vlekkeloze regie die borg staat voor een prettig verblijf in ons centrum.

Een telefoontje is genoeg voor een perfecte service op maat.

 

 

Home

 

Over de Brink

 

Zaalinformatie

 

Contact

 

Informatie